Om mig


 

Acudo, også uden nåle

Mit navn er Peter Hejbroch og uddannet akupunktør. Jeg har arbejdet med smerter

de sidste 13 år på de danske hospitaler. 

Acudo er en Akupunktur klinik, hvor der er fokus på at afhjælpe sygdomme/ ubalancer.

De fleste mennesker har alle en form for ubalance i kroppen, som kan sætte sig til en kronisk sygdom, hvis der ikke tages hånd om dette.

Vi arbejder med at finde årsagen ubalancemønstret. Vi kigger på den subjektive og den objektive diagnose, som består af en samtale med forskellige spørgsmål til helbredet og derefter laver vi en energimåling som giver et billede energien i kroppen. Når vi har en diagnose, behandler vi udfra TCM Traditionel Kinesisk Medicin med forskellige behandlingsformer, såsom Akupunktur, Behandling uden nåle er også muligt, specielt for børn og selvfølgelig de voksne og unge som ikke kan lide nåle.

Det er vigtigt at behandlingen ikke gør ondt.

SUBJEKTIV OG OBJEKTIV DIAGNOSE 

 

Acudo bruger TCM akupunktur, som er en over 4000 år gamle behandlingsform, der genopretter balance i kroppen. Der behandles for sygdomme/ubalancer som findes på WHO listen.Akupunkturen har eksisteret i Danmark i rigtig mange år. Akupunkturbehandlingen

fungere på den måde at der stilles en diagnose, altså at der er fundet en årsag til ubalancen. Herved bruges der akupunkturnåle som placeres på punkter på kroppen som balancere kroppens ubalance.

Hos Acudo er der fokus på Akupunktur, Øreakupunktur, Laserbehandling og Cupping.

Nogle børn og voksne bryder sig ikke om nåle, her bruger vi øre og kropsstimulation, samt laser på ørepunkter eller på kroppens akupunktur punkter.


Der er fokus på at finde den subjektive diagnose og den objektive diagnose.


Subjektiv og Objektiv diagnose

Subjektiv diagnose består af en række spørgsmål omkring den ubalance som er opstået. Det er vigtigt at være så specifik som mulig omkring disse spørgsmål, så vi bedre kan finde frem til årsagen.

Den objektiv diagnose er en energimåling, hvor der måles på 6 akupunktur punkter omkring hånden og 6 akupunktur punkter på foden. Der måles på både højre og venstre side af kroppen. Altså 24 punkter i alt.

Disse målinger viser hvordan kroppens 12 meridianer ser ud ved målingstidspunktet. Her ses forskellige ubalancer på meridianerne. Udfra denne måling er det muligt at finde den objektive diagnose.

Ved at sammenligne den subjektive og den objektive diagnose findes årsagen til kroppens ubalance


Energimåling


Her ses et eksempel på nogle resultater på en måling.
HJÆLPER MED AT REDUCERE

HOVEDPINE & MIGRÆNE

 


FORBEDRE KRONISKE

SMERTE TILSTANDE

 


HJÆLPER PÅ DIT GENERALE HELBRED

 


 STYRKER DIT IMMUNFORSVAR